HTML

*N Fashion

"A divat változik,a stílus örök"

2011.02.28. 20:47 Niks

Lily Cole ismét rivaldafényben

Lily Cole in Mailand

Végre hallhatunk Lily Cole modell és színésznőről.Személy szerint én imádom és rettenetes sajnáltam,hogy vissza vonult egy időre a tanulmányai miatt amit persze meg lehetett érteni.Nagyon nagy szüksége van rá a divatvilágnak.Bár már nem eredeti vörös hajfürtjeivel ami már már az ismertetőjegyévé vált hanem festett fekete hajával tündökölt Milánóban.A Mini Rocketman reklámjában láthatjuk és a vogue.com egy interjút is készített Cole kisasszonnyal.Amit alul megtekinthettek a reklámmal együtt.

 

 

 

 

 

 

Hová mennél el egy hétvégi kirándulásra?

Csak szállj be,ez egy izgalmas érzés.Londonba,de csak úgy találomra,cél nélkül.Aztán átmennék Kaliforniába lehetőleg a húgommal vagy a barátaimmal.

Mi lenne az utazótáskádba?

A kaliforniai utazás alatt egy Missoni bikini és egy nagy napszemüveg.Sajnos soha nem tudhatod,hogy milyen az időjárás ezért kell kényelmes ruhát felvenni,sok könyvet vinni és kényelmes cipőt a gyalogláshoz.

Egy izgalmas utazás alatt milyen beszélgetési témákat tennél fel?

 Témákról, mint például a zene, az élet és a szeretet. Persze, még művészettörténetben. És Szeretem a zenét, különösen a Björk, a Pink Floyd vagy a régebbi zene, mint Louis Armstrong.

Mit mondasz a divatról?

Szeretem és inspirál.De róla beszélni szerintem nem annyira vicces.

Hogy szokott lenni általában,egyedüli fotózás vagy esetleg egy fiú modellel?

Van,hogy egyedül vagyok.De mikor többen vagyunk az igazi boldogság.

Milyen érzés mikor meghallgatásokra jársz?Az,hogy modellkedsz előny vagy hátrány?(a színészetben)

Nehéz mondani,ez attól függ,hogy milyen a helyzet.Valószínűleg mindkettő.Néhány ember tudja,hogy ki vagyok.Fiatal vagyok,van tapasztalatom és a kamera előtt biztosan mozgok.

Mi a következő a napirendeden?

Hamarosan megkapom a diplomát.És a jövő héten játszom a Cambridge-i Egyetem "A Seagal" Nina darabban.Most jövök egy forgatásról Münchenből.

Szólj hozzá!

2011.02.28. 17:21 Niks

Az Oscar legszebb ruhái

Ma hajnalban megkapták a sztárok a jól megérdemelt díjaikat,mindannyiuknak nagyon gratulálok.A kategóriák jelöltjeit és a nyerteseket meg tudod itt tekinteni.Mivel ez egy divatblog mi másról is beszélnénk az Oscarral kapcsolatban mint a csodálatos és méregdrága ruhákról.A vörös szőnyegen szeretett celebeink csak úgy tündököltek.Írjátok meg a véleményeteket,hogy nektek kinek a szerelése tetszett a legjobban.Na nézzük is a legszebb ruhákat,természetesen még rengeteg csodaszép volt annyi,hogy ki se férne:

selena gomez justin bieber holding hands 02

 

 

 

hailee steinfeld 2011 oscars 03

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sandra bullock oscars 04

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

matthew mcconaughey camila alves 2011 oscars 02

Szólj hozzá!

2011.02.28. 16:53 Niks

MFW 2011 Dolce&Gabanna

Ma van az utolsó napja milánói divathétnek,sajnálom...igazán hiányozni fog,ezek a kollekciók roppant ütősek,szenvedélyesek és trendiek voltak.De mi ezt is várjuk el a designerekről.Nem igaz?Lessünk most bele a Dolce&Gabanna kollekciójába ami ismét fantasztikusra sikeredett.A ruhák csinosak,csillognak és mintásak.Láthatunk kalapokat,férfias nadrágokat de elbűvölő estélyikre is lelhetünk,a csillagminta is igazán főszerepet foglal majd az őszi és téli divatban,valamint még a cipőkről nem is beszéltünk...Katt a képre és nézd meg az egész kollekciót ;)

 

Szólj hozzá!

2011.02.27. 09:35 Niks

Roberto Cavalli ősz/tél 2011 finálé

Szólj hozzá!

2011.02.27. 09:32 Niks

Emilio Pucci ősz/tél 2011 finálé

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása