HTML

*N Fashion

"A divat változik,a stílus örök"

2011.08.15. 09:50 Niks

Charlotte Casiraghi a párizsi Vogue-ban

Címkék: vogue charlotte casiraghi

Charlotte Casiraghi,Caroline monacói és hannoveri hercegnő valamint Stefano Casiraghi olasz iparmágnás második gyermeke. Negyedik a monacói trónöröklési sorrendben. Anyai nagyapja az egykori III. Ranier herceg, nagyanyja Grace hercegnő, ismertebb nevén Grace Kelly, amerikai színésznő. Francia, mexikói, amerikai, ír, skót, olasz, német, monacói, angol, holland és spanyol származású felmenőkkel rendelkezik.Charlotte ezúttal a párizsi Vogue szeptemberi címlapján és belső oldalain virít.Érdemes megnézni az összes képet(a tovább után.)A nagyszerű fotókat Mario Testino készítette.

Charlotte Casiraghi Vogue Paris September 2011 cover

Szólj hozzá!

2011.08.14. 15:22 Niks

A hét lezárásául egy bájos videó

Címkék: olsen

Kedvenc és egyben legtrendibb ikerpárosunk,az Olsen ikrek egy újabb kampányban szerepelnek.Ezúttal egy bájos videó készült róluk,amiben fröcskölik egymást egy hétköznapi,laza ám roppant divatos szerelésben.Az egész videó lényege,hogy ha beküldünk magunkról egy képet vagy videót,hogy nyáron mi,hogy hűsölünk akkor lehet nyerni StyleMint Ts pólókat.további részletekért kattints ide.

Szólj hozzá!

2011.08.10. 11:22 sznj

Gossip Girl

Kedvenc sorozatom, két kedvenc szereplőjét, azaz a Gossip Girl Chuck Bass-jét és Blair Waldorf-ját a sorozat legújabb évadának a forgatásán kapták lencsevégre egy Upper West Side-i kutyasétáltatás közben. Én imádom. ahogy a stylistok megalkották a Bairt alakító Leighton Meester, valamint Chuck, azaz Ed Westwick stílusát, a hétköznapi elegancia tökéletes mintapéldái. Ti nézitek a sorozatot?Van kedvencetek?

 

1 komment

2011.08.09. 19:02 Niks

Napi Lookbook körkép

Most egyszerre sok érdekes és trendi lookbookot találtam,így gondoltam nem külön-külön posztolok róla hanem egy kicsit rövidebben megfogalmazva egybe sűrítem. :)

Mango őszi téli 2011-es őszi/téli kollekció

Fiatalos és vidám.Ebben a kollekcióban egyaránt megtalálhatóak a lezser,könnyebb és a komolyabb darabok is.Az egész kollekció megtekintéséhez kattints a képre!

Mango Fall/Winter 2011 Collection

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rodarte for Opening Ceremony őszi/téli 2011-es kollekció

Melyik szó jellemzi a legjobban ezt a kollekciót?Az,hogy letisztult.Roppant elegáns és finom,nőies darabok találhatóak amiben mindenki tökéletesnek érezheti magát.Az egész kollekcióért kattints a képre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Primark őszi/téli 2011-es kollekció

Ez a kollekció igazán lendületesre sikerült.Az előtérben az élénk színek láthatóak.A tervezők bátran párosították a sárga-piros-rózsaszín színeket.Ha az összes képet látni szeretnéd kattints a képre.

Primark Fall/Winter 2011 Lookbook

 

 

Szólj hozzá!

2011.08.05. 20:03 Niks

Karlie az ausztrál Harper’s Bazaar címlapján domborít

Címkék: harpers bazaar karlie kloss

Találtam egy újabb bámulatos ausztrál címlapot.Ezúttal a Harper’s Bazaar szeptemberi száma fogott meg.A kifutók egyik legjobbját,Karlie Klosst fotózta Victor Demarchelier.A képek bebizonyítják,hogy Karlie jóval több egy szép arc.Ő gyönyörű,tele van energiával és az arcáról mindig a boldogságot,valamint optimizmust lehet leolvasni.Ezért is imádnak vele dolgozni a fotósok,sminkesek,dizájnerek.És hab a tortán,hogy Mrs.Karlie még okos is,tudtad,hogy orvosi egyetemre szeretne menni?

Karlie Kloss Harpers Bazaar September 2011 cover

Karlie Kloss Harpers Bazaar Australia

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása