HTML

*N Fashion

"A divat változik,a stílus örök"

2011.03.31. 20:04 sznj

Kate Moss a Harper's Bazaar címlapján

 Mivel egész Anglia az április végén tartandó királyi esküvővel van elfoglalva, nem csoda hogy mindenhonnan esküvői ruhák köszönnek ránk vissza a szigetországban. Ezúttal a szupermodell Kate Moss pózol  menyasszonyi ruhában a Harper's Bazaar májusi kiadásának címlapjain Alexander McQueen-ben. A tehetséges divatfotós Solve Sundsbo Kate-ről készített képei nekem nagyon tetszenek, és Nektek?

P.S.: azért Kate Moss helyett már szívesebben látnám Kate Middletont esküvői ruhában, hiszen már megöl a kíváncsiság, hogy valójában ki által tervezett ruhában vonul majd az oltár elé....

Szólj hozzá!

2011.03.31. 14:48 Niks

Jourdan Dunn és Karlie Kloss az i-D magazin tavaszi számában

Ez aztán egy nem mindennapi fotósorozat,Karlie Kloss és Jourdan Dunn topmodellek szórakoznak a kamera előtt.A fotós Kayt Jones aki igen elismert a divatszakmában.


 

 

Szólj hozzá!

2011.03.31. 14:32 Niks

Pakisztáni Divathét 2011

Nickie Nina's kollekciója

Az összes képért kattints ide.

Famous Designer Nickie Nina at PFDC Sunsilk Fashion Week 2011 Lahore

Nickie Nina's Collection at PFDC Sunsilk Fashion Week Lahore 2011

 

 

 

Szólj hozzá!

2011.03.30. 15:22 sznj

White summer

A tavasz és nyár meghatározó divatszíne a fehér lesz. Így ezen felbuzdulva a kínai Vogue készített is egy divatanyagot, amit áprilisi számunkban közölnek le. Liu Went a tengerparton fotózta Hans Feurer. A képekhez Moschino és Calvin Klein ruhákat is magára öltött a modell, amiket feltűnő ékszerekkel és sötét vörös rúzzsal egészített ki. Nekem annyira nem jön be ez a sorozat, Ti hogy vagytok ezzel?

Styling: Anne Christensen

Haj: Ward Stegerhoek

Smink: Georgina Graham

 

Szólj hozzá!

2011.03.29. 20:36 Niks

Mojzes Dóra 2011-es tavaszi-nyári kollekciója

A tavaszi-nyári kollekciót Mojzes Dóra a The Roman Legionary,azaz A római légiós névre keresztelte.Az egész kollekció rendkívül különlegesre sikeredett.A fekete mellett,idén színes darabokat is találhatunk.Az egész kollekcióért kattints a képre!


 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása