HTML

*N Fashion

"A divat változik,a stílus örök"

2011.06.30. 20:38 Niks

Nicole Richie táska kollekciója

Címkék: nicole richie house of harlow 1960

A régen botrányhősnőként ismert Nicole Richie mostanában szorgosan dolgozik a divatiparban.A legújabb alkotása a House of Harlow 1960-nak tervezett táska kollekciója.szinte az összes táskán megtalálható a tigris motívum.Legyen szó mintáról,vagy a különleges fém tigrisfej díszítésről.Sok táskán,az újabban divatba jött rojtok is láthatóak.Nekem inkább a kézben vihető,"retikül" változat tetszik,és abból is leginkább a barna szegecses.Nektek melyik tetszik a legjobban?

Nicole Richie Handbags

Szólj hozzá!

2011.06.29. 18:38 sznj

Teen Vogue

Címkék: vogue taylorswift

 A világ leghíresebb divatlapjának számító Vogue a fiatal divatrajongóknak létrehozott Teen Vogue magazinjának címlapján rendszerint tinisztárokat szerepeltet. A múlt hónapban Justin Bieber barátnője, az énekes-színésznő Selena Gomez került a borítóra, az augusztusi szám címlaplánya pedig nem mást mint az egyre ragyogóbb és stílusosabb Taylor Swift lett. A borítót és a belső anyaghoz készült képeket Daniel Jackson készítette a hírességről, most csak a címlapot találtam meg, de ha rábukkanok akkor az editoralt is postolom majd.

Szólj hozzá!

2011.06.27. 10:18 Niks

Versace for H&M őszi/téli kapszulakollekció

Címkék: versace h&m kapszulakollekció

Versace for H&M Fall 2011 Capsule CollectionA híres svéd márka,a H&M mindig számos meglepetéssel készül a vásárlóinak.Ezúttal együttműködik az olasz luxusmárkával,a Versace-vel."Versace az egyik legfontosabb márka az utóbbi időkbena H&M lesz elbűvölő és színpompás - mindent Versace képvisel. Donatella Versace megosztja velünk az ikonikus design ruhákat az archívumból. Ez egy ilyen ünnepi együttműködés és kiválóan alkalmas a téli szezonban. " A ruhák nagyon különlegesnek ígérkeznek.Szerencsére már pár képet meg is tudunk tekinteni.Ti tervezitek,hogy beszereztek egy-egy darabot ebből a kapszulakollekcióból?Én mindenféleképpen el fogok látogatni a H&M-be és alaposan szemügyre veszem majd őket.Ha akad majd valami olyan,ami megfog és nem tudom ott hagyni,akkor biztos,hogy megveszem.Elvégre gondoljunk bele...ez nem valószínű,hogy többet elő fog fordulni.

képek:vogue.com

Versace for H&M Capsule Collection

Szólj hozzá!

2011.06.24. 08:03 Niks

Heidi Klum első parfümje megérkezett

A német szupermodell,Heidi Klum megalkotta élete első parfümét ami a Shine,azaz Ragyogás nevet kapta.Az illat fejjegyei a barack és a mandarin, emellett egy különleges összetevője is van, méghozzá szárított bogyós gyümölcsök formájában. A szívjegyei mimóza, napraforgó és harangvirág.A 38 éves anya,producer és divattervező így nyilatkozott első parfümjéről:"Több hangulatot is ki lehet fejezni egy parfümmel, de az első parfümömnek valami nőieset és érzékit szerettem volna. De emellett ki szerettem volna fejezni az értékét, mivel túl sok parfüm van a piacon, ami túl édes és olcsó”

Szólj hozzá!

2011.06.23. 11:50 sznj

Jean Paul Gaultier

A modellek után egyre több designer is címlapra kerül. Így eshetett az is meg, hogy a francia Libération júniusi kiadásának borítóján a neves divattervező Jean Paul Gaultier újságpapapírokba burkolózva pózol. A címlapfotózásról készült videóban a tervező azt is elmondja, hogy ő és divatháza nem Photoshopolják a képeiket, mert ami jó az utómunka nélkül is az...engedjétek meg nekem hogy ebben azért hadd kételkedjem egy kicsit.

Íme a címlap!

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása