HTML

*N Fashion

"A divat változik,a stílus örök"

2011.04.30. 14:38 Niks

Hilfiger Denim 2011-es őszi/téli Lookbook

Bár ha az ablakon kinézünk gyönyörű napsütést látunk,és jó meleg van.Azért gondolni kell a későbbiekben majd gyakran előforduló hidegre is.Igen is megéri beruházni majd egy-egy darabra.Aki nem teheti meg az nézze végig és merítsen belőle ihletet hisz ezek az úgymond noname boltok polcain is megtalálhatóak lesznek(természetesen nem ugyanazok de pl. nagyon hasonló darabok...)

Szólj hozzá!

2011.04.29. 10:11 Niks

Gisele a Brazil ELLE májusi címlapján

A 30 éves topmodell még mindig csúcsformában!Mi is bizonyíthatná ezt jobban mint egy címlap?Legújabban az ELLE májusi címlapján domborít.A fotózásról azt nyilatkozta,hogy azért annyira büszke erre a címlapra mert ő is Brazíliából származik.

Szólj hozzá!

2011.04.28. 18:33 Niks

Juicy Couture 2011-es tavaszi kampány

 

A Juicy Couture idén tavasszal egy bájos kampánnyal rukkolt elő!A szőke modellek ragyognak a szebbnél szebb ruhákban.Vidám színek,különleges kiegészítők,elképesztő napszemüvegek és táskacsodák.Nagyjából így lehetne jellemezni a tavaszi és nyári kollekciót de persze ennél sokkal többről van szó!Ez a kampány nem csak a divatról és az öltözködésről szól.Én ha áttanulmányozom a képeket akkor kedvem lenne a barátnőimmel egy csajos napot tartani és egész nap nevetni a napsütésben.

 

 

Szólj hozzá!

2011.04.28. 11:18 sznj

Celebrity

Kedvenceinknek sincs téveszthetetlen stílusérzékük, sőt néha jobban mellényúlnak, mint maguk is gondolnák. Nézzünk most pár like és dislike szettet.

Ha kíváncsi vagy Blake Lively vörös hajára mindenképp kattints a Tovább- ra!

Jessica Simpson választása a lehető legelőnytelenebb a mostani alakjához, ami korántsem az énekesnő csúcsformája. A legnagyobb baj a ruha mintájával van, ugyanis az elég feltűnő és így azokra a területekre hívja fel a figyelmünket, ahonnan inkább el kéne terelni. A hossz sem a legelőnyösebb és én valahogy ehhez a ruhához nem ilyen frizurát választottam volna.

 

Miranda Lambert is Jessica Simpson hibájába esett. Ő az arany színű csillogó minivel irányította az emberek figyelmét a nem éppen vékony combjaira. De hogy jót is írjak, a fekete trikó és a kiegészítők tökéletes választásnak bizonyulnak, ehhez a feltűnő szoknyához.

 

A GossipGirl-ből ismert szőke színésznő Blake Lively már nem szőke. A Chanel legújabb táskáinak reklámarca ugyanis egy New York-i gálán már vörös hajszínnel mutatkozott, amihez a lehető legjobb választás volt ez a gyönyörű halványzöld ruha.

Katie Holmes stílusát nagyon szeretem, ezzel a szettjével pedig még jobban belopta magát a szívembe. A piros szoknyához, fehér inget és egy ocelot mintás kis táskát választott, így a megjelenése könnyed, laza és mégis elegáns.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

2011.04.28. 10:39 sznj

PF

Azaz Playing Fashion, a magazin ami ukrán kiadásának májusi címlapjára a models.com listája szerint, a második legkeresettebb férfimodellt Sean O'Pry-t tette. A fotót Saverio Cardia készítette, a stylist pedig Emil Rebek volt. Nah lányok mit gondoltok erről az álompasiról?

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása