HTML

*N Fashion

"A divat változik,a stílus örök"

2011.07.31. 14:30 sznj

Kampány F/W

Címkék: gucci armani prada miumiu ninaricci robertocavalli

Bármennyire is nem szeretnénk, de be kell látnunk, hogy vészesen közeleg az ősz. A divatházak pedig lassan szoktatnak minket a gondolathoz, hogy ruhatárunkat bizony nemsokára fel kell újítanunk. A 2011-12-es őszi/téli kampányfotóikkal már az őszi komorságot, vagy a téli hideget idézik meg. Nézzünk most meg pár az új kollekciókat népszerűsítő fotót.

Stella McCartney 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mert Alas és Marcus Piggott fotóján a tervezőnő új kollekciójából egyik kedvenc ruhámban pózol Natalia Vodianova szupermodell.

Armani

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A divatház képeit szintén a népszerű fotóspáros készítette Sasha Pivovarovaról.

Nina Ricci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Nina Ricci képein Malgosia Bela pózol Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin kamerája előtt.

Gucci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Újabb 2011-12 F/W kampányfotó Mert Alas és Marcus Piggott műhelyéből, ezeúttal Abbey Lee Kershaw főszereplésével.

Miu Miu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A márkát az újonnan szerzett reklámarcuk, azaz nem más mint a fiatal Hailee Steinfeld promótálja Bruce Weber képein.

Prada

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Steven Meisel fotóit nézegetve hetekig gondolkodtam, hogy mi az ami a leginkább illik a fotókra és ma rájöttem: Vízi hullák. 

Roberto Cavalli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natasha Poly, Karen Elson és Mariacarla Boscono Inez van Mert Alas és Marcus Piggott képein egy mesebeli világba repítve mutatják be a Cavalli új kollekcióját.

Szólj hozzá!

2011.07.31. 11:44 Niks

Sztár stílus:Taylor Momsen

Címkék: taylor momsen sztar stilus

A 18 éves színésznő,énekesnő és modell mindig kitűnik a tömegből,a hihetetlen stílusával és magabiztosságával.A már néha-néha sokkoló összeállítások több millió rajongót inspirálnak.The Pretty Reckless énekesnője,és a Gossip Girl Jennyje többször is munkálkodott már a divatiparban,Madonna Material Girl ' nevű kollekciójának modellje volt, mi több ő inspirálta az egész szettet.Valamint dolgozott már John Galliano oldalán is.Nem tudom,hogy ki,hogy van vele de én mindig is csodáltam azokat az embereket akik kimernek tűnni a tömegből,és a szürke hétköznapokon is,vagányan és önbizalommal telve lépnek az utcára.Ezért gondoltam,hogy pár képet mutatok nektek Taylor Momsen utcai szereléseiről,fellépéseiről,és egyéb megjelenéseiről.A tovább után még több képet találsz a szőkeségről.

Szólj hozzá!

2011.07.28. 10:28 Niks

Love magazin 2011-es őszi/téli száma

A mindössze 13 éves színésznő,Elle Fanning (és újabban modell) ezúttal a Love magazin 2011-es őszi/téli számának címlapján varázsol el bájával mindenkit.A fotós a már mindenki számára jól ismert páros Mert & Marcus volt.

Szólj hozzá!

2011.07.23. 11:43 Niks

Michael Kors őszi/téli kampányképei

Mario Testino,nagyszerű fotós készítette ezeket a képeket amelyek egy limuzinban készültek és azt lehet látni rajta,hogy a felső tízezer tagjai,hogyan buliznak.A modellek:Karmen Pedaru, Simon Nessman & Taylor Fuchs.Michael Kors 2011-2012-es őszi/téli kollekciójának kampányképei nagyon tetszenek mert ha végig nézed a fotókat elkap egy hangulat,és valahogy te is partira készen állsz :)

Szólj hozzá!

2011.07.23. 11:32 Niks

Karlie tündököl a Dior Beauty őszi/téli kampányában

Elnézéseteket kérem,hogy pár napig nem volt poszt de ma jöttem haza a nyaralásból.Az egyik kedvenc modellem,Karlie Kloss ezúttal a Dior Beauty őszi/téli kampányában pózol egy hihetetlenül szép sminkkel.Egyenlőre még csak ezt az egy képet találtam.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása