HTML

*N Fashion

"A divat változik,a stílus örök"

2011.03.13. 15:27 sznj

Sztárok kedvencei

Bizony nekik is vannak kedvenc ruhadarabjaik, táskáik, cipőik vagy ékszereik, amiket előszeretettel viselnek bármikor és bármivel. Nézzük meg néhány kedvencünk mitől válik meg igazán nehezen?!

 

 

Az énekesnőből divattervezővé vált Gwen Stefani gyakran viseli saját márkájának egyik darabját, ezt a fekete-fehér kockás kabátot.

A "Szelemekkel suttogó" című sorozatból ismert Jennifer Love Hewitt nagy kedvence ez a beige csipkemintás Valentino bőrtáska. Kétségkívül gyönyörű darab.

Ritkán látunk olyat, hogy egy sztár többször ugyanabban a ruhában jelenne meg, de Selena ebben is kivétel. Ugyanis Gomez kisasszony imádja ezt a kis fekete ruhát az ASOS-tól, ami fel se tűnne hogy ugyanaz, hiszen olyan jól variál a kiegészítőkkel.

Annalyne McCord stílusához kitűnően passzol Christian Louboutin pink pántokkal díszített cipője, ezért nem is csoda hogy gyakran mellette teszi le voksát.

Natalie Portman kedvence ez az igazgyöngyökből álló Monique Péan nyaklánc. Ami nagyon jól kiemeli Oscar díjas színésznő bájos stílusát.

Szólj hozzá!

2011.03.13. 13:28 Niks

I Love Miu Miu

Ez az utolsó videó amit a 2011-es párizsi divathétről közlök...ami legyen a kedvencem a Miu Miu,igaz,hogy a show 3 napja volt de remélem,hogy most is nagy örömmel nézitek meg az őszi téli kollekciót.

Szólj hozzá!

2011.03.12. 12:26 Niks

A nap képe

Csodálatos az idő.A nap süt,az ég kék,a szél enyhén fúj,a fák lassan járják táncukat,a madarak csicseregnek,az emberek szívét átjárja a melegség.Élvezzétek hát emberek ezt a fantasztikus időt!A dolce and gabbana tavaszi nyári kampányát láthatjátok alul,ami remekül tükrözi a tavasz érzését.

Szólj hozzá!

2011.03.11. 12:09 Niks

PFW 2011 fall/winter Chanel show

Szólj hozzá!

2011.03.10. 14:46 Niks

Palvin Barbara a Vogue-ban

A mi magyar csillagunk,Palvin Barbi ismét a Vogue magazinban szerepel.Ezúttal az angol kiadásban,és igazán kiváló képeket készített Glen Luchford,fotós.A modell csak úgy ragyog a képeken.A kitűnő összeállításokat köszönjük Bay Garett stylistnak.

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása