HTML

*N Fashion

"A divat változik,a stílus örök"

2011.03.20. 21:18 Niks

A hét modellje-Siri Tollerod

Siri egy norvég modell, aki 1988. augusztus 18-án született a norvégiai Kristiansandban.178 cm magas.Eredeti,szőke haja van.Szemszíne kék,a csillagjegye pedig oroszlán. Szereti a lovakat, a kézilabdát, az aerobikot, valamint szeret énekelni és síelni. Van egy húga, akit Susanne-nek hívnak. Szülővárosa egyik bevásárlóközpontjában fedeztél fel, miközben vásárolgatott. Már láthattuk a Vogue címlapján is.A norvég lány szerepelt pl. Alberta Ferretti, DKNY, GAP, Miu Miu, Prada és Valentino reklámokban is.Valamint számtalanszor feltűnik a kifutókon.Személyes kedvencem->A párizsi divathéten látott Lanvin shown nyújtott teljesítménye amin csak úgy tündökölt.A bal oldali kép is a Lanvin show backstage-ben készült.Siri rendkívül vidám természetű lány így nemcsak a modell barátnőit hanem a neves dizájnereket is lenyűgözi.Csak így tovább Siri!

87912_SiriTollerd_VogueUK_December2010_04_122_481lo.jpg

 

 

Szólj hozzá!

2011.03.20. 14:03 Niks

H&M tavaszi/nyári kollekció

Ki más is lehetne a tavaszi/nyári kollekció arca mint Palvin Barbi?A képeken a laza,stílusos és fiatalos önmagát mutatja,de a hosszú nyári ruhás képeken pedig a nőiesebb oldalát láthatjuk.Ha gondolod nézd meg az összes képet barbara palvin facebookos rajongói oldalán.

Szólj hozzá!

2011.03.19. 13:35 Niks

YSL 2011 tavaszi kampány

Nincs megállás Arizona Muse számára.A modell ugyanis a YSL 2011-es tavaszi/nyári kampányának arca.Nézzük hát,hogy menyire ragyog.A videó különlegessége,hogy bár a nyárról szól,és az évszaknak megfelelő kollekciót mutatja be mégis fekete-fehér a kép.

Szólj hozzá!

2011.03.19. 13:24 Niks

Lara Stone nyári kalandja

A cím elég félreérthető lehet,nem nem új pasiról vagy nagy bulizásról van szó,hanem egy üde,forró fotósorozatról.Lara ezúttal az amerikai Vogue áprilisi számának oldalain hódit.Csodálatos külsejét és az új bikinidivatot is bemutatja.Élvezzük hát a nyarat..még ha jelenleg ez csak képekben adatik meg.A fotókat Mario Testino készítette.

Szólj hozzá! · 1 trackback

2011.03.18. 20:50 Niks

Women of the Year 2011-Az év modellje

Hihetetlen show.Fantasztikus hangulat.Üde és divatos sztárok.Izguló tömeg.A legklasszabb zenék.Élmények,érdekességek és effektek.Így jellemezném röviden a tegnap esti Women of the Year gálát amit online követtem.Az GLAMOUR ezúttal is nagyon kitett magáért.Véleményem szerint a legjobb gálájuk volt a mostani,2011-es.Az év modellje Palvin Barbara lett -személyes kedvencem,én is rá tettem a voksomat-.Az ifjú magyar lány nagyon megérdemelte a díjat hiszen nagy sikereket ért el és sok mindent lerakott már az asztalra.Mihalik Enikőt,Srej Zsófit,Fórizs Adinát és Axente Vanessát hagyta maga mögött.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása