HTML

*N Fashion

"A divat változik,a stílus örök"

2011.04.10. 18:27 Niks

Burberry london tavaszi Lookbook

Hmmm Burberry.Már magában a név is fantasztikus...hát még ez a kollekció.Csodálatos elegancia.A fekete szín látható a főszerepben de a kék és barna is feltűnik.A tipikus Burberry kabát is elengedhetetlen,ami nálam hatalmas favorit.Láthatunk különleges táskákat is.Még ha a cipők nem is a legjobbak az összhatás akkor is remek!

Szólj hozzá!

2011.04.09. 13:23 Niks

Happy Birthday Vivienne!

A híres brit divattervező,Vivienne Westwood tegnap,azaz április 8.-án ünnepelte 70.születésnapját.Az N Fashion -utólag-nagyon boldog születésnapot és még sok-sok csodálatos kollekcióval teli évet kíván!

 

 

Szólj hozzá!

2011.04.08. 19:18 sznj

Glamour napi shopping lista

Tudjátok miért különleges az e heti péntek, szombat és vasárnap? Bizony eltaláltátok, ezen a hétvégén lesznek a Glamour-napok! Igazi ünnep ez minden divatőrültnek, hiszen 116 márka, több mint 1000 üzletének kínálatából válogathatunk és 20-30%-os kedvezménnyel szerezhetjük be új kedvenc ruháinkat, cipőinket, vagy éppen kiegészítőinket! Ha még nincsen komplett bevásárló listátok (a cikk elolvasása után rögtön készítsétek el), akkor itt van pár tipp, mit érdemes beszereznetek, ha igazán divatosak akartok lenni tavasszal, majd nyáron!

 
A virágminta igazi slágere a szezonnak, így ez a pánt nélküli overál mindenhol bevethető darab lehet. Ha elegánsabb cipővel kombinálod, akár buliba is felveheted, de hétköznapi viseletnek is alkalmas egy aranyos balerinával. Ezt 20%-os Glamour kuponod felmutatásával a New Yorker-ből szerezheted be!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A csíkok újra hódítanak, így a matrózcsíkos darabok idén is nagyon trendinek számítanak. Ha neked is bejön ez a trend, feltétlenül szerezz be minimum egy blézert vagy pólót, amit piros nadrággal kombinálva igazán laza és stílusos viseletté tehetsz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
A pasztell árnyalatok úgy hozzátartoznak a 2011-es nyárhoz, mint a fagyi és a napszemüveg. Jó ha ezt szem előtt tartod vásárlásnál és szert teszel egy halvány rózsaszín vagy nude árnyalatú blúzra, ruhára. Én ez a C&A bolerot ajánlom, amit hűvösebb estéken magatokra kaphattok.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A farmer örök klasszikus, de lassan az ingruhákat is annak nevezhetjük. Az idei kedvencem ez a combközépig erő derekán övvel díszített darab, ami az ápol és eltakar kategóriába is beillik, tehát ha van rajtad pár plusz kiló akkor is nyugodtan viselheted.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Már csak ismétlen önmagam azzal a mondattal, hogy a fehér a nyár abszolút befutója, de leírom most is, ha a nagy készülődésben kimenne a fejetekből. Ha nem vagy ruhapárti, de szoknyát szívesen viselsz, akkor ez a New Yorker darab igazi kedvenced lesz.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A színes ruhák tudományosan bizonyított, hogy jobb kedvre derítenek, így újíts be egy pink vagy narancsszínű darabot is. Nekem ez a Tally Weijl fodros minidress a favorit, de ha igazán egyedi akarsz lenni viseld narancsságra övvel.
http://www.tally-weijl.com/uploads/tx_tallyweijl/Look_14_220x330.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha az elegancia híve vagy, akkoris szükséges a ruhatáradba egy vidám póló. Most választhatsz feliratosat, mintásat vagy csak egy egyszerű színes darabot. A Tally-ban biztos megtalálod a színedhez közel állót, például egy csajos cipős darabot.
 
A kuponfüzetedben Tamaris kedvezményt érő kártyát is találsz, vágd ki és szerezd be az idei kedvenc szandálod. Lehet lapos, magas, vagy éktalpú, színes vagy pasztell kedvedre válogathatsz a lábbelikből. Nektek bejön ez türkiz darab?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Az igazán nőies lányok nehogy elmenjenek  az Orsay mellett, anélkül hogy ne szereznének be egy igazán csajos darabot. Válasszátok pl. ezt a fekete blézert, ami évekig lesz ruhatáratok alapdarabja. Jó vásárlást mindenkinek! Éljen a divat!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nikivel készítünk majd egy amolyan „Glam-naplót”, amiben leírjuk, hogy mi miket vettünk, láttunk stb. Ha kedvetek van Ti is készítsetek fotót az úgy szerzeményekről és küldjétek el a fashionandn@gmail.com címre pár sor kíséretében, amit mi majd publikálunk az N Fashion-on!

Szólj hozzá!

2011.04.08. 15:08 Niks

Egy új márka:CSF

A CSF márka itthon még új, hiszen ebben a hónapban rendezték meg első bemutatójukat..

... több külföldi show után, valamint a bécsi és a szingapúri boltjukat követően már itthon is kaphatóak a ruháik. A Printában találjátok a CSF darabokat, melynek címe a Rumbach Sebestyén u. 10. A lenti képeken láthattok egy kis ízelítőt is a legújabb, valamint a korábbi kollekcióikból, de ha többet akartok tudni róluk, akkor nézzetek el a honlapjukra vagy kukkantsatok be a Printába!

Szólj hozzá!

2011.04.07. 14:55 Niks

Új beváráslóközpont nyílik!

https://m.blog.hu/ou/ourfashion/image/agaga/armani/europeum_facebook_program.jpg

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása