HTML

*N Fashion

"A divat változik,a stílus örök"

2011.05.01. 16:30 sznj

Royal Wedding

Címkék: esküvő királyi

Pénteken a Földet lakó 7 milliárd ember közül becslések szerint 2 milliárd tekintete az évszázad esküvőjének kikiáltott eseményre szegeződött. Az angol trón várományosa Vilmos herceg ugyanis örök hűséget fogadott, kedvesének Kate Middletonnak. A Westminster apátságban megrendezett esküvőn az 1900 meghívott között a királyi család tagjai, a rokonok és a barátok foglaltak helyet. Utóbbi kategóriába tartozik David és Victoria Beckham, Guy Richie és Elton John is. Nézzük ki miben jelent meg!

A menyasszony ruhájának felbukkanását feszült várakozás előzte meg, de mégis csak 12:00-kor láthattuk meg a Sarah Burton által tervezett csodaszép költeményt. Visszafogott, elegáns ruháját McQueen cipővel, Cartier tiarával és gyémánt fülbevalókkal egészítette ki. Egy igazi hercegné.Vilmos herceg a hagyományoknak megfelelően az ír gárda vörös-fekete parancsnoki díszegyenruhájában érkezett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Camilla és Kate Middleton édesanyja az udvari etikettnek megfelelően világos színű ruhákat, míg II. Erzsébet királynő élénksárga kosztümét hozzáillő kalappal viselte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kate testvére, Philippa Alexander McQueen divatház 2011 pre-fall kollekciójának egy visszafogott, nagyon elegáns kreációját választotta. Harry herceg a királyi légierő díszegyenruháját viselte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Victoria Beckham saját maga tervezett ruháját Philip Treacy kalappal és Loubutin cipővel egészítette , férje David Ralph Laurenben jelent meg az eseményen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

A meghívott vendégek férfitagjainak többsége a díszegyenruhájukat öltötték magukra, a nők pedig az angol szokásoknak megfelelően hatalmas kalapokban tündököltek. 

Fantasztikus volt az egész!

Szólj hozzá!

2011.05.01. 15:46 Niks

A nap képe:Miranda Kerr munka közben szoptatja Flynnt

Az ausztrál modell a twitter oldalára töltötte fel ezt a bájos képet magáról és a kisfiáról,Flynnről.Miranda pár héttel a szülés után már vissza is tért a modellkedéshez,de mellette 100%-osan anyaként is viselkedik."Ő egy kis őrült"Nyilatkozta fiáról a szupermodell.

5b0ov.jpg

Szólj hozzá!

2011.04.30. 14:38 Niks

Hilfiger Denim 2011-es őszi/téli Lookbook

Bár ha az ablakon kinézünk gyönyörű napsütést látunk,és jó meleg van.Azért gondolni kell a későbbiekben majd gyakran előforduló hidegre is.Igen is megéri beruházni majd egy-egy darabra.Aki nem teheti meg az nézze végig és merítsen belőle ihletet hisz ezek az úgymond noname boltok polcain is megtalálhatóak lesznek(természetesen nem ugyanazok de pl. nagyon hasonló darabok...)

Szólj hozzá!

2011.04.29. 10:11 Niks

Gisele a Brazil ELLE májusi címlapján

A 30 éves topmodell még mindig csúcsformában!Mi is bizonyíthatná ezt jobban mint egy címlap?Legújabban az ELLE májusi címlapján domborít.A fotózásról azt nyilatkozta,hogy azért annyira büszke erre a címlapra mert ő is Brazíliából származik.

Szólj hozzá!

2011.04.28. 18:33 Niks

Juicy Couture 2011-es tavaszi kampány

 

A Juicy Couture idén tavasszal egy bájos kampánnyal rukkolt elő!A szőke modellek ragyognak a szebbnél szebb ruhákban.Vidám színek,különleges kiegészítők,elképesztő napszemüvegek és táskacsodák.Nagyjából így lehetne jellemezni a tavaszi és nyári kollekciót de persze ennél sokkal többről van szó!Ez a kampány nem csak a divatról és az öltözködésről szól.Én ha áttanulmányozom a képeket akkor kedvem lenne a barátnőimmel egy csajos napot tartani és egész nap nevetni a napsütésben.

 

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása