HTML

*N Fashion

"A divat változik,a stílus örök"

2011.05.08. 14:55 Niks

Burberry "kék címke" tavaszi/nyári Lookbook

A Burberry tavaszi/nyári Lookbookja valami fantasztikus lett.A kék címke nevet viselő kollekció kimondottan a tinédzsereknek készült.Mivel én is ebben a korban vagyok teljesen levett a lábamról és ha eljutnék egy Burberry üzletbe egyszer egy tömött tárcával biztosan jól bevásárolnék.Nektek,hogy tetszik?

 

Szólj hozzá!

2011.05.06. 19:46 Niks

Mexikói Vogue csoda

Ha ránézel ezekre a képekre ugye nem egy 45 éves nőt látsz?Hát persze,hogy nem.Egyből egy harmincas éveiben járó nőt látunk aki elcsavarja az összes férfit a hihetetlen kisugárzásával és magabiztosságával.Cindy a mexikói Vogue májusi számában mutatja be bájait.A fotós Tesh volt.A stylist pedig Sarah Gore-Reeves.

Szólj hozzá!

2011.05.06. 19:37 sznj

Like or dislike?

Kanye West exkedvesétől már megszokhattuk, hogy megjelenésével az extrimitás és a jóízlés határait egyaránt súrolja. Legújabb a divat ellen elkövetett merénylete ez a sárga overál volt, amit egy Los Angeles-i shoppingtúrája közben viselt. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem Homer Simpson jut róla eszembe, hiszen az overál is sárga, valamint Ambernek pedig szintén nincs haja, akárcsak az előbb említett úriembernek.

00:23-nál kísérteties a hasonlóság! 


 

Szerintetek?

Szólj hozzá!

2011.05.06. 09:04 Niks

Louis Vuitton sálak

A francia divatcég ezúttal csodálatos sálakat dobott a piacra.A sálakat Berlin ihlette.Az 1854-ben alapított cég ezúttal is kitett magáért,hisz ezeket a darabokat nemcsak a divat megszállottjai hanem egyszerűen az utca embere is hordhatja.Lehet őket egyszerűen a nyakadba tenni,övként használni vagy belekötni a hajadba amivel igazán különleges kinézetet fogsz kapni.Szerencsére nem bonyolították túl.Úgy tökéletes ahogy van.Te melyiket fogadnád el a legjobban?

Louis Vuitton Schals

Louis Vuitton Schals

Louis Vuitton Schals

Louis Vuitton Schals

Szólj hozzá!

2011.05.05. 13:07 Niks

Mert hamarosan beköszönt a nyár...

Remélem,hogy még nem unjátok a Lookbook-okat mert most találtam két remek újat.Az egyik a Bershka májusi Lookbookja a másik meg a Oysho-é.Nagyon szuper nyárias,könnyed mind a kettő.Kattints a képekre és nézd meg az összeset.

Oysho 2011-es nyári Lookbook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bershka 2011-es májusi Lookbook

 

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása