HTML

*N Fashion

"A divat változik,a stílus örök"

2011.06.05. 10:04 Niks

Brittani az olasz Vogue-ban

Mint már többször mondtam,én folyamatosan nyomon követem az Amerika következő topmodellje legújabb epizódjait.A legjobban azért imádom mert Tyra Banks a műsorvezető,de mindemellett tele van divattal,izgalmakkal és jó nézni ahogy egy kezdő,esetlen tinilányból,gyönyörű és magabiztos szupermodell válik.Tyra a mostani,16.évadban nagyon magasra tette a mércét,hisz el tudta intézni,hogy nem csak a Cover Girl kampányában,hanem az olasz Vogue címlapján is tündökölhet a győztes.Aki ezúttal nem más mint Brittani lett.Bár az olasz Vogue,legújabb száma még nem jelent meg de mi már megnézhetjük a képeket.Végig imádtam Brittani természetes,kedves és egyedi viselkedését,ezért nagyon örülök neki,hogy ő nyert.Molly is megérdemelte volna,mert ő is nagyszerű de én mindvégig Brittaninak szurkoltam.A cwtv honlapján megtudod róla tekinteni az összes képet ami ebben az évadban készült.

Szólj hozzá!

2011.06.05. 09:51 Niks

Global Green Awards

Címkék: miranda kerr

A 28 éves topmodell,Miranda Kerr férjével,Orlando Bloom-al együtt jelent meg a 15 éve megtartandó Global Green Awardson.A partit tegnap,azaz szombaton tartották meg a Fairmont Hotel Miramarban,Kaliforniában.A szervezők szerint a Global Green USA küldetése "a globális elmozdulása,hogy egy fenntartható és biztonságos világ legyen "Mindketten nagyon csinosak voltak.

 

Szólj hozzá!

2011.06.04. 19:25 Niks

Claudia még mindig csúcsformában

Címkék: claudia schiffer

A német,40 éves szupermodell ezúttal az angliai Harper's Bazaar júniusi számának címlapján tündököl.A felső Prada,és én úgy tudom,hogy a kalap is.Amikor megláttam ezt a különlegesen szép címlapot arra voltam kíváncsi,hogy mi a véleménye az embereknek a világ különböző pontjain,ezért sok-sok oldalt végig olvastam.Örömmel mondhatom,hogy nagyrészt pozitív visszajelzések érkeztek Mrs.Schifferhez.

claudiacover <em>Harpers Bazaar UK</em> July 2011 Cover | Claudia Schiffer by Horst Diekgerdes

 

Szólj hozzá!

2011.06.03. 11:26 sznj

Burberry F/W

Mi még szinte el sem kezdtük élvezni a napsütötte időjátást és a nyári ruhatárunk nagy része még a szekrényben várja, hogy felvonultassuk, de a legnagyobb divatházak már az őszi/téli kollekciójuk kampányfotózásával vannak elfoglalva. A Louis Vuitton képeit már láthattátok és most a Burberry tette közzé a következő szezonra készített ruhák promotáló fotóit. 

Modellek: Molly Sims, Amber Anderson, Thomas Penfound

Fotó: Mario Testino

Ti mit gondoltok erről, kíváncsiak vagytok a téli kollekciók képeire a legnagyobb kánikulában? Vagy még gondolni sem szeretnétek az őszre?

Szólj hozzá!

2011.06.02. 20:29 Niks

Blake Lively GLAMOUR magazinos fotózása

A Gossip Girl sztárja,Blake Lively mostanság nemcsak a mozikban és a tévék képernyőjén hanem a divatvilágban is otthonosan mozog.A szőke,23 éves bombázó ezúttal a Glamour magazin egy külföldi kiadásának címlapján szerepelt,és kaptunk egy videót a fotózásról amiben a kulisszák mögé is beleshetünk.A képeket ITT tudod megnézni,és íme lássuk a videót:

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása