HTML

*N Fashion

"A divat változik,a stílus örök"

2011.06.12. 13:05 Niks

Calvin Klein kollekció tavasz/nyár

A Calvin Klein névről nekem mindig a kifinomult ízlés és a "kevesebb néha több" elv jut az eszembe.Ahogy ránézek a ruhákra,újra ez az érzés önt el,ami jó.Én tényleg szeretem ezt a márkát,de engem most annyira ez a kollekció nem ragadott meg.Szépnek,szépek a ruhák...de semmi több.Mert most is,kinézek az ablakomon,és a nap ezer ágra süt,a szellő lágyan fúj.Ezek a darabok annyira nem illenek be ebbe az idilli képbe.Valahogy érdekesnek tartom,hogy ez egy tavaszi/nyári kollekció lenne lezserség és színek nélkül...maximum egy tengerparti sétára tudom elképzelni. Neked mi a véleményed róla?Te felvennéd?Az egész kollekciót ITT tudod megnézni.

 

Szólj hozzá!

2011.06.12. 12:35 Niks

Happy Birthday Adriana Lima!

A 29 éves,brazil szupermodellnek ma van a születésnapja.Az N Fashion még sok-sok sikerekben gazdag évet kíván neki!

Szólj hozzá!

2011.06.11. 08:51 Niks

H&M lemaradáspótlás

Címkék: h&m

A H&M két új kollekciót is a piacra dobott,amik igazán egyediek,nyáriasak,lazák és könnyedek lettek egyszóval jól sikerültek.Először is kezdjük a WaterAid kollekcióval.Itt főleg a ruhák illetve fürdőruhák vannak az előtérben.Mindenféle minta,anyag megtalálható.Mint a képen is jól láthatjuk (valamint nekem volt szerencsés élőben megtekinteni)ezek a darabok főleg egy tengerparti sétára,a strandra,vagy a nagy kánikulában ajánlottak.És,hogy ne csak mi,nők örüljünk elárulom,hogy gyerek és férfi darabokat is piacra dobtak ebben a kollekcióban is.

H&M Wateraid Collection for Summer 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utána következzen a H&M legújabb kiegészítőkben gazdag kollekciója.Amiben találhatunk napszemüvegeket,kalapokat,cipőket,strandpapucsokat,ékszereket és természetesen öveket is.Ezek a darabok természetesen mind-mind nyáriasak.Annyi minden van ebben a kollekcióban,hogy több oldalnyi leírás sem lenne elég róluk.Ezért mindenkinek (akit érdekel)ajánlom a H&M hivatalos honlapját ahol mindent megtudtok tekinteni.Éljen a nyár!

H&M Flat Shoes

 

 

Szólj hozzá!

2011.06.09. 19:24 Niks

Tamara Barnoff nyári kollekciója

Címkék: tamara barnoff

Tamara Barnoff új kollekciója,az "I Am Me" fellázad az emberi kapcsolatok bizonytalansága,a közeledéstől való félelem ellen.A Barnoff nő idén nyáron vibráló színekkel,a rá jellemzően egyedi formákkal és játékos kiegészítőkkel üzen.

 

Tamara Barnoff, grúz származású multimédia művész 7 éve él Budapesten. Sajátos haute couture kreációi mellett prêt-à-porter kollekciókat is tervez. Darabjai letisztultak, mégis rendkívüliek; ebben azok az új technikák is szerepet játszanak, melyeket használ. A gravírozás mellett készít ruhákat varrás nélkül, ennek eredményeképpen kényelmes, könnyed darabok születnek. Tamara tervezéskor hangulatokból, a körülötte élők élethelyzeteiből,
kapcsolataiból, körülményeiből merít: olyan ruhákat és kiegészítőket tervez, melyek tökéletesen illeszkednek a ma emberének igényeihez. Az így megalkotott ruhák kényelmesek, ugyanakkor különlegesek és variálhatók, kellemesebbé teszik viselőjük mindennapjait.

A Barnoff márka nyári kollekciója a modern, fiatal nő ruhatárát adja. A pólók, ruhák, nadrágok, szoknyák, sortok és kiegészítok a magabiztos, önálló, a saját útját járó, ugyanakkor érzékeny nő mindennapi életének kísérői. A játékos, élénk színű darabok csendes forradalmat hirdetnek a modern ember elszigetelődése, saját magától és az emberi kapcsolatoktól való félelme, közeledésre való képtelensége ellen. Viselőjük tudja, merre tart, tisztában van
önmagával, hiszen egészséges kapcsolatok egészséges öntudattal rendelkezo felek között jöhetnek létre.A kollekció megvásárolható a Mono Fashion-ben szerdától, később pedig az OURSTYLE BOUTIQUE-ban is.

fotó: Balla Vivienne
styling: Kiss Heni
smink: Kovalik Natasa
modell: Veronika (Attractive)

A TOVÁBB után még több képet találsz a kollekcióról!

Szólj hozzá!

2011.06.09. 08:19 Niks

Palvin Barbi-interjú

Találtam egy nemrég készült videót,amiben Palvin Barbi az interjút a Tabu TV-nek.A videóban elárulja a terveit a jövőre nézve,valamint szépségének titkát is megosztja velünk.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása