HTML

*N Fashion

"A divat változik,a stílus örök"

2011.06.24. 08:03 Niks

Heidi Klum első parfümje megérkezett

A német szupermodell,Heidi Klum megalkotta élete első parfümét ami a Shine,azaz Ragyogás nevet kapta.Az illat fejjegyei a barack és a mandarin, emellett egy különleges összetevője is van, méghozzá szárított bogyós gyümölcsök formájában. A szívjegyei mimóza, napraforgó és harangvirág.A 38 éves anya,producer és divattervező így nyilatkozott első parfümjéről:"Több hangulatot is ki lehet fejezni egy parfümmel, de az első parfümömnek valami nőieset és érzékit szerettem volna. De emellett ki szerettem volna fejezni az értékét, mivel túl sok parfüm van a piacon, ami túl édes és olcsó”

Szólj hozzá!

2011.06.23. 11:50 sznj

Jean Paul Gaultier

A modellek után egyre több designer is címlapra kerül. Így eshetett az is meg, hogy a francia Libération júniusi kiadásának borítóján a neves divattervező Jean Paul Gaultier újságpapapírokba burkolózva pózol. A címlapfotózásról készült videóban a tervező azt is elmondja, hogy ő és divatháza nem Photoshopolják a képeiket, mert ami jó az utómunka nélkül is az...engedjétek meg nekem hogy ebben azért hadd kételkedjem egy kicsit.

Íme a címlap!

Szólj hozzá!

2011.06.23. 11:25 sznj

Dolce & Gabbana

Címkék: dolceandgabbana noahmills

Imádtam az olasz divatház őszi-téli kollekcióját, így érthető módon alig vártam, hogy megérkezzenek a ruhákról készült kampányfotók. Domenico Dolce és Stefano Gabbana kreációit Steven Klein fotózta olyan neves modellek közreműködésével mint: Isabeli Fontana, Maryna Linchuk, Constance Jablonski, Liu Wen, Kate King, Noah Mills, Arthur Kulkov, Guy Robinson, Nils Butler, Daisuke Ueda vagy éppen Jac Jagaciak. A helyszín választás és a ruhák közti éles kontraszt kiválóan hangsúlyozza a darabok szépségét, hordhatóságát illetve közvetíti az olasz dolce vita életérzést. Nem tudom eldönteni, hogy a fotók vagy inkább a kreációk tetszenek jobban...

 

Szólj hozzá!

2011.06.20. 08:39 Niks

Tom Ford 2011 ősz/tél Beauty

Hűha,ez aztán nem gyakori,hogy valaki a saját kampányában szerepeljen,de Tom Ford meg merte kockáztatni ezt a lépést,és milyen jól tette.Remekül néz ki Lara Stone oldalán a Tom Ford 2011-2010-es őszi/téli Beauty kampányban.A képeket Mert és Marcus készítette,és remekül megjelenítik a csillogást és a szépséget Lara Stone személyében.Hát nem nagyszerű,hogy úgy néz ki,mint saját maga,és nem halvány másolata Brigitte Bardot,vagy bárki másnak?Lara Stone Tom Ford Beauty ad

Tom Ford Lara Stone Tom Ford Beauty ad campaign 2011

Szólj hozzá!

2011.06.20. 08:31 Niks

A nap képe:Prada őszi kampánykép

Címkék: kampány prada a nap képe kelly mittendorf

A Prada-tól már megszokhattuk,hogy mindig kihozzák a maximumot mindenből,legyen szó egy divatbemutatóról,kampány fotózásról vagy akár csak egy "egyszerű" cipőről.Ők mindig törekednek a legjobbra,ami meg is látszik,és rendkívül pozitív benyomást kelt.Ezt a képet Steven Meisel készítette,és egy új feltörekvő modell,Kelly Mittendorf látható rajta.A lánynak nagyon karakteres,nem mindennapi arca van,így tökéletesen egyesülni tud a márkával.Szerintem az egész őszi kollekció nagyon jól sikerült,de valahogy ez a kép a kedvencem az egészből.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása