HTML

*N Fashion

"A divat változik,a stílus örök"

2011.07.23. 11:43 Niks

Michael Kors őszi/téli kampányképei

Mario Testino,nagyszerű fotós készítette ezeket a képeket amelyek egy limuzinban készültek és azt lehet látni rajta,hogy a felső tízezer tagjai,hogyan buliznak.A modellek:Karmen Pedaru, Simon Nessman & Taylor Fuchs.Michael Kors 2011-2012-es őszi/téli kollekciójának kampányképei nagyon tetszenek mert ha végig nézed a fotókat elkap egy hangulat,és valahogy te is partira készen állsz :)

Szólj hozzá!

2011.07.23. 11:32 Niks

Karlie tündököl a Dior Beauty őszi/téli kampányában

Elnézéseteket kérem,hogy pár napig nem volt poszt de ma jöttem haza a nyaralásból.Az egyik kedvenc modellem,Karlie Kloss ezúttal a Dior Beauty őszi/téli kampányában pózol egy hihetetlenül szép sminkkel.Egyenlőre még csak ezt az egy képet találtam.

Szólj hozzá!

2011.07.19. 14:33 sznj

Penelope Cruz

Valahogy mindig csodáltam Penelope Cruz kisugárzását, nekem ő olyan igazi természetes szépség mindenféle erőlködés nélkül árad belőle a nőiesség. Valószínűleg ezt  a V Magazine szerkesztői is észrevették, hiszen őt kérték fel augusztusi számuk címlapjára. Az elismert fotóspáros Mert Alas és Marcus Piggott igazi dívaként fotózta a már anyuka Penelopét. Vörös rúzs, szőrmestóla, sejtelmes fátyol, mélyen dekoltált ruha... mi más kell még egy igazán ütős címlaphoz?

Nektek hogy tetszik?

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása