HTML

*N Fashion

"A divat változik,a stílus örök"

2011.02.13. 12:31 sznj

Elle Macpherson

A nemsokára 47. születésnapját ünneplő színésznővé avanzsált egykori szupermodell Elle Macpherson  még most is úgy néz ki, mint fénykorában. A lentebb látható fotó minap készült róla, ő még olyankor is a lehető legjobb formáját hozza mikor a gyerekéért megy a suliba. Fekete szőrme kabát, szakadt farmer, vintage póló és az elmaradhatatlan Ray-Ban napszemüveg. Én is így szeretnék majd kinézni jócskán 40 felett! ;)

 

Szólj hozzá!

2011.02.12. 17:16 Niks

Chanel Le Blanc

Itt is van,megérkezett a Chanel Le Blanc nagyon friss reklámja amelyben Palvin Barbara magyar,gyönyörű és tehetséges topmodell látható.Szerintem nagyon szép reklámra sikeredett,talán egy cseppet unalmas,de a döntést rátok bízom ;) Nektek bejön??

Puszi N

Szólj hozzá!

2011.02.11. 21:16 Niks

Német Vogue

A német Vogue márciusi száma már kapható az újságárusoknál,a lap ezúttal-IS-nagyon kitett magáért,igazi üde és tavaszias címlapot készítettek.A címlapon Hilary Swank látható akivel egy interjút is olvashattok.A márciusi Vogue-ban megnézhetitek a Vogue által összeállított napszemüvegeket,cipőket és táskákat.Dita Von Teese-el is elbeszélgetnek és a hagyományos szépségről is.Na legyen elég ennyi,aki szeretné vegye meg és nézze meg a saját szemével ezt a nagyszerű lapot. Pusz:N

http://media.vogue.de/img/259x389/zs/misc/0.9/08/30.jpg

Szólj hozzá!

2011.02.11. 19:02 Niks

Ruhák valentin napra

Találtam néhány aranyos ruhát és kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is :) Ezek kimondott Valentin napi ruhácskák de egy nyári meleg napon is kitűnően helyt állnának.A képek fölé oda írtam,hogy mi honnan van és mivel ezek külföldi termékek a webáruház nevét is,hogy honnan lehet megrendelni. :)

www.freepeople.com

Valentines Day Dresses

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.asos.com

Valentines Day Dresses

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.urbanoutfitters.com

Valentines Day Dresses

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

www.theoutnet.com

Valentines Day Dresses

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.Jcrew.com

Valentines Day Dresses

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 www.topshop.com

Valentines Day Dresses

Szólj hozzá!

2011.02.11. 15:18 Niks

New York Fashion Week

Tyűha most nagyon előre fogunk haladni ugyanis a 2011-es őszi/téli divatbemutatót fogom nektek megmutatni.Méghozzá a New York Fashion Week-ről.Legelőször Richard Chai kollekcióját fogom nektek bemutatni.Tehát szemeket kinyitni.A véleményekre kíváncsi vagyok

 

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása