HTML

*N Fashion

"A divat változik,a stílus örök"

2011.07.07. 12:11 Niks

Haute Couture 2011-2012 ősz/tél

A hétfőn kezdődött Haute Couture őszi/téli divathét ruháit fogom most bemutatni.A tervezők most is törekedtek a magas színvonalra és a különlegesebbnél különlegesebb alkotásokra.Mint tudjuk a Haute Couture az a divathét amikor a művészek szabadjára engedik a gondolataikat,és hétköznap nem hordható darabokat alkotnak.A tovább után az eddig bemutatott kollekciókat tudod megnézni.

Valentino

Lágy esésű textíliák,csillogó anyagok,motívumok és világos színek adták a kollekció gerincét.A modellek is teljesen natúr sminket kaptak,a frizurájuk pedig egy vékony hajpánttal volt hátratűzve.Az egész kollekció megtekintéséhez kattints a képre!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chanel

A lágyabb darabokat felváltották a durva tweed szövetből készült ruhák.A hangulat komor és félelmetes.Az egész kollekció megtekintéséhez kattints a képre!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Christian Dior

Nem tetszik,Galiano nélkül a Dior csak árnyéka önmagának.Az eddigi érdekes és egyedi volt.Jó a kollekció de mégsem az az eddigi átütő darabokat láthattuk.Kattints a képre a teljes kollekcióért!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Giorgio Armani

A tavaszi futurisztikus darabokat a nőies,keleties ruhák váltották fel.Kattints a képre az egész kollekció megtekintéséhez!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jean Paul Gaultier

A modellek csábító piros rúzst használtak,a hajuk pedig extrémen fel volt tűzve.A ruhák a kezdeti komoly,földszínekből átmentek az egyre színesebbé váló,és vadabb darabokba.Szerintem ebbe a kollekcióba nem kellett csalódnunk,hiszen hozták a megszokottan meghökkentő formájukat.Kattints a képre és nézd meg az egész kollekciót!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr773046876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása