HTML

*N Fashion

"A divat változik,a stílus örök"

2011.12.26. 11:31 Niks

Két szépség az utcán

Nézelődtem a Just Jared-en és megláttam Rosie Huntington-Whiteley,brit modell utcai szerelését,karácsonykor.A megjelenése igazán letisztult,és elbűvölő volt.A szőke szépség éppen a karácsonyi menüt vásárolta meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mariah Carey-t Coloradóban kapták lencsevégre a fotósok,az énekesnő sugárzott a boldogságtól.A szerelése is igazán tökéletes volt.A piros-fekete színek mindig is nagyon jól passzoltak egymáshoz,így a barna hajú szépség büszkén is viselte eme remek párosítást.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr143496435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Norcsiling 2012.08.09. 15:53:57

Sziasztok! Nyerjetek Ti is több mint 10000 Ft értékű vásárlási utalványt a Bershka-ba, Pull&Bear-be vagy éppen a Zara-ba! Csak el kell érnetek ebben a menő játékban a második szintre, és onnan már csak a szerencsén múlik a dolog!
www.facebook.com/Ismerkedj/app_331272020276358
süti beállítások módosítása