HTML

*N Fashion

"A divat változik,a stílus örök"

2011.04.28. 11:18 sznj

Celebrity

Kedvenceinknek sincs téveszthetetlen stílusérzékük, sőt néha jobban mellényúlnak, mint maguk is gondolnák. Nézzünk most pár like és dislike szettet.

Ha kíváncsi vagy Blake Lively vörös hajára mindenképp kattints a Tovább- ra!

Jessica Simpson választása a lehető legelőnytelenebb a mostani alakjához, ami korántsem az énekesnő csúcsformája. A legnagyobb baj a ruha mintájával van, ugyanis az elég feltűnő és így azokra a területekre hívja fel a figyelmünket, ahonnan inkább el kéne terelni. A hossz sem a legelőnyösebb és én valahogy ehhez a ruhához nem ilyen frizurát választottam volna.

 

Miranda Lambert is Jessica Simpson hibájába esett. Ő az arany színű csillogó minivel irányította az emberek figyelmét a nem éppen vékony combjaira. De hogy jót is írjak, a fekete trikó és a kiegészítők tökéletes választásnak bizonyulnak, ehhez a feltűnő szoknyához.

 

A GossipGirl-ből ismert szőke színésznő Blake Lively már nem szőke. A Chanel legújabb táskáinak reklámarca ugyanis egy New York-i gálán már vörös hajszínnel mutatkozott, amihez a lehető legjobb választás volt ez a gyönyörű halványzöld ruha.

Katie Holmes stílusát nagyon szeretem, ezzel a szettjével pedig még jobban belopta magát a szívembe. A piros szoknyához, fehér inget és egy ocelot mintás kis táskát választott, így a megjelenése könnyed, laza és mégis elegáns.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr492861554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása