HTML

*N Fashion

"A divat változik,a stílus örök"

2011.07.16. 20:43 Niks

OurStyle Boutique bolt és kiállítás

Az OurStyle Boutique újra lejön a netről!

Több mint 20 divattervező, a nyár legizgalmasabb designer darabjai, hazai divatszemélyiségek, divatfotó és videó kiállítás a szakma kiválóságinak munkáiból, OurFashion Night; mindez július 18-tól 1 héten keresztül a Mammutban!

Az OURSTYLE Boutique egy online butik és magazin, ahol tehetséges magyar tervezők termékeit ismerheti és vásárolhatja meg mind a magyar, mind a nemzetközi közönség.

Virtuális világunkból valóságos bolt és kiállítás nyílik július 18-tól a Mammut I. 2. emeletén, ahol egy héten keresztül várunk mindenkit, aki magyar tervezők tavaszi-nyári kollekciós ruháival, rengeteg programmal és különleges akciókkal szeretne találkozni. A legjobb darabok már 20-50% kedvezménnyel is megszerezhetőek!

Néhány tervező, akiknek ruháival biztosan talákozhatsz: Nanushka, Dora Abodi, Anh Tuan, NUBU, Konsanszky, Mojzes Dora, Pazicski, Reka Vago, Souffle, Szegedi Kata, LOKALwear, TothBori, Tamara Barnoff és még sokan mások!

Az állandó kiállítás mellett, melyen a velünk dolgozó tervezők és fotósok munkái láthatóak majd, esténként magukkal a tervezőkkel is találkozhattok, akik elmondják, mi inspirálta őket új kollekciójuk megalkotásában. A pontos esti programokról honlapunkon és Facebook oldalunkon tájékozódhatsz!

http://ourstyle.hu/

http://www.facebook.com/OurstyleBoutique

Várunk mindenkit sok szeretettel július 18-tól a Mammutban!

 Ourstyle Boutique

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nfashion.blog.hu/api/trackback/id/tr653072993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása